Deel dit artikel:

Gezellige sloepentocht in Loosdrecht

Voor gezelligheid, muziek, proeverijen, hapjes, feest én varen in een mooie natuur is de SLOEPenTOCHT in Loosdrecht een mooi evenement. Al jaren is het de onofficiële opening van de zomervakantie, een evenement om niet te missen als je graag met je motorboot het water opgaat. Kom daarom zondag 26 juni naar Loosdrecht!

Ieder jaar wordt er een thema aan het evenement gehangen, dit jaar is dit thema 'Sprookjes'. Deelnemers aan de tocht zijn vrij om zich te verkleden als hun favo sprookjesfiguur, maar natuurlijk mag je ook deelnemen in je alledaagse (boot) kloffie. In de drie sluizen waar je langs vaart is het extra gezellig met muziek en publiek. Want ook voor niet-bootbezitters is het een mooi evenement om bij aanwezig te zijn. Lekker kijken naar de sloepen en andere motorboten die voorbij varen, onderwijl genietend van de muziek langs de kant. 

Nieuw dit jaar is de fietstocht. Deze gaat langs de sluizen, bruggen en mooie stekken op de route van de SLOEPenTOCHT, maar dan natuurlijk op de fiets. Al met al is deze zondag een gezellige dag in Loosdrecht met vooral veel waterpret, maar ook muziek, eten en gezelligheid komen in grote getale voor.

Meer informatie op: stichtingsloep.nl/sloepentocht.html

naar boven