Belangenbehartiging

Als motorbootvaarder kom je veel andere motorboten tegen, we zien ze namelijk overal op het water. Daarom zijn tevreden motorbootvaarders ook zo belangrijk. Hoe zorgen we ervoor dat de motorbootvaarder tevreden is, en blijft?

Wij hebben een Platform Motorboot in het leven geroepen. Het platform bestaat uit actieve motorbootliefhebbers die de belangen kennen. Hiermee willen we de belangen van de motorbootvaarder beter voor het voetlicht brengen.

Het platform werkt samen met de afdelingen Dienstverlening, Belangenbeharting & Infrastructuur en Sport & Recreatie welke de beleids- en actieplannen ten bate van motorbootvaarders opstellen. Zij zijn namelijk verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van het beleid op het gebied van motorbootvaren. Ook worden adviezen en suggesties uit het platform door ons meegenomen in het beleid en de jaarplannen die door het bestuur goedgekeurd worden. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat de beschikbare middelen voor motorbootvaarders zo optimaal mogelijk worden benut. Het ultieme doel is: tevreden motorbootverenigingen en tevreden motorbootvaarders.

naar boven