Deel dit artikel:

Onderzoek Radboud Universiteit langsdammen

31 oktober 2016 - Sinds dit jaar mogen recreatievaartuigen varen achter de Langsdammen op de Waal, het watersportverbond heeft zich afgelopen jaren ingespannen om dit mogelijk te maken. Rijkswaterstaat volgt de ervaringen daarmee nauwlettend. De Radboud Universiteit doet onderzoek naar de ervaringen. Vaar je op de Waal, wil je dan de enquête invullen.

De Radboud Universiteit nodigt jou uit om mee te doen aan een grootschalig onderzoek naar de beleving van de langsdammen in de Waal. In 2014 zijn op het traject Wamel-Ophemert langsdammen aangelegd, en de universiteit wil graag weten hoe jij dit gebied en de langsdammen ervaart. Het onderzoek wordt uitgevoerd door de Radboud Universiteit, in opdracht van Rijkswaterstaat.

Kom je als visser of pleziervaarder wel eens in dit gebied, help de Radboud Universiteit dan door het invullen van de enquête.
Met jouw hulp kan de universiteit de beleving en belangen van recreanten in kaart brengen.

Om direct naar de enquête te gaan, klik hier. Mocht de link niet werken, ga dan naar recreantwaal.science.ru.nl. De antwoorden worden anoniem verwerkt en onder de deelnemers worden 5 VVV bonnen verloot.

 

naar boven