Deel dit artikel:

Vaarliefhebbers naar de Vakantiebeurs?

Deze week is de Vakantiebeurs weer in Utrecht neergestreken. Dit is de plek om je in alle rust te orienteren op die verre reis, maar ook voor vakanties dichter bij huis ben je hier aan het goede adres. En de vaarliefhebber komt hier ook zeker aan zijn trekken!

Nu is het moment om je vaartocht voor komend seizoen te plannen. Op de Vakantiebeurs heb je ook alle ruimte om je tocht in Nederland voor te bereiden. Eerdere jaren kon dit in de zogenaamde 'Holland' hal op de beurs, tegenwoordig is het Nederlandse aanbod meer versnippert. Zo staan de standhouders met fietsvakanties in Duitsland en Belgie. Ook het vaartoerisme is hier deels heen gestuurd. Als je in deze gebieden wilt varen is het daarom wel even zoeken. De reden is wel logisch, veel beursbezoekers zijn niet op zoek naar vakanties in Nederland, maar willen juist naar het buitenland. Meer kans om te slagen dus.

Varen in eigen land
Ben je juist wel van plan om een mooie tocht in eigen land te maken? Geen paniek, zoek dan even naar de stand van de nautische zoekmachine popeye.nl. Deze is bijna niet te missen door de Delphia Escape, een witte boot met veel licht. Zij zijn omringd door de ANWB, met allerlei uitjes in Nederland, en de Telegraaf. Ook heeft het Fries bureau voor toerisme nog een Friesland Holland Infocenter op de beurs geplaatst. Hier kun je dus veel informatie halen over boottochten in de provincie. Met daarnaast ook de Achterhoek, Drenthe, Noord-Holland en zo meer provincies laten zich zien op de beurs.

Ben je benieuwd naar een cruise of zeilvakantie? Bezoek dan zeker het cruise platform met aan de zijkant de zeilvakantie aanbieders. Ook voor andere watersporten zoals SUPpen, kajakken en surfen is er veel informatie te vinden over mooie bestemmingen en fijne vakanties.

Meer informatie over de exposanten en een handig zoeksysteem vind je hier>>

De Vakantiebeurs bevindt zich in de Jaarbeurs te Utrecht en vindt plaats van 11 t/m 15 januari 2017. Dagelijks geopend van 10.00 - 17.00 uur. Op vrijdag tot 20.00 uur. 

Bron foto: Friesnieuws.nl

naar boven