Deel dit artikel:

Geniet in je boot van de film op het witte doek

Deze zomer zijn er weer volop activiteiten op en langs het water, waar je met de boot naar toe kunt gaan. Evenementen en activiteiten waar je niet alleen naar toe kunt varen, maar die je ook vanaf de eigen boot kunt beleven. Evenementen als HISWA te water en Sneekweek die iedereen kent, maar ook concerten en tochten waar je nog niet eerder van gehoord hebt.

In de laatste editie van het online magazine hebben we een aantal evenementen voor je op een rijtje gezet. Geniet van muziek op de Binnendieze in Den Bosch of ga voor een avondje uit naar de buitenbios bij Forteiland Pampus.

Drijf in Buitenbios
Stel je voor: de zon is net ondergegaan. Met nog een hapje en Pampus-biertje drijf je lekker in je boot en op het witte doek start de film. Dat is de Drijf in Buitenbios bij Forteiland Pampus. Drie zomerse avonden, drie fantastische films, met op het eiland verschillende barretjes en food stands waar je tussendoor terecht kunt.

Datums: 3 t/m 5 augustus.
Meer informatie via www.pampus.nl/events/drijf-in-bioscoop

Naast de Drijf in Buitenbios heeft Forteiland Pampus nog veel meer te bieden deze zomer. Vanaf vrijdag 25 t/m 27 augustus staat het eiland in teken van Sail Pampus, een interessant en vrolijk maritiem programma met drie ‘hoofdschepen’ die het varend hart van Sail Pampus 2017 vormen. Op vrijdag 25 augustus start Sail Pampus ‘s ochtends om 10 uur in de haven van Muiden met de afvaart van het statenjacht De Utrecht. Het prachtige VOC-schip vaart vanuit Muiden naar de haven Pampus. Zwaai het prachtige VOC-schip uit en vaar daarna zelf met de (veer)boot naar het forteiland. Kom ook naar Sail Pampus en geniet van een interessant programma, zowel op het water als op het eiland. Een programma voor jong en oud. Meer informatie via www.pampus.nl/sail

 

 

 

 

naar boven