Deel dit artikel:

Enthousiaste motorbootvaarders gezocht!

Veel leden van het Watersportverbond varen met een motorboot. Met de oprichting van het Platform Motorboot geeft het Watersportverbond extra ondersteuning aan verenigingen en aan motorbootvaarders.

Het platform bestaat uit enkele enthousiaste motorbootvaarders, die zich inzetten voor de belangen van de motorbootvaarders in Nederland. Ook adviseert het platform, het bestuur en het bureau van het Watersportverbond over de behoeften van motorbootvaarders en verstuurt het platform met enige regelmaat de Nieuwsbrief Motorboot met interessant watersportnieuws. Klik hier voor de meest recente editie.

De afgelopen tijd hebben de leden van het platform nagedacht over manieren hoe de bij het Watersportverbond aangesloten verenigingen nieuwe motorbootvaarders/leden kunnen werven en hoe we bestaande motorbootvaarders langer kunnen laten varen/als lid kunnen behouden. Het platform heeft het idee dat deze onderwerpen bij meerdere verenigingen (met motorboten) spelen. Daarom willen we op woensdag 21 juni 2017, de plannen graag met een aantal enthousiaste motorbootvaarders (aangesloten bij een aangesloten vereniging) delen en bespreken. De bijeenkomst zal om 20.00 uur starten, inloop vanaf 19.30 uur. We zijn nog op zoek naar een locatie in het midden van het land. Eventuele reiskosten worden uiteraard vergoed.

Lijkt het u leuk om met ons mee te denken? Geef dan uiterlijk vrijdag 16 juni 2017 uw naam en contactgegevens door aan Hylke Steensma via motorboot@watersportverbond.nl

naar boven