Deel dit artikel:

Nieuwe editie van de Nieuwsbrief Motorbootvaren

Een groot deel van de leden van het Watersportverbond vaart met een motorboot. Om die reden is het Platform Motorboot opgericht dat zich richt op de belangen van deze grote groep leden. Een eerste suggestie van het platform was het versturen van een periodieke nieuwsbrief met voor motorbootvaarders interessant nieuws. Vanaf 2016 wordt er een paar keer per jaar de speciale Nieuwsbrief Motorbootvaren opgesteld.

Leden van aangesloten verenigingen, waarvan een e-mailadres bekend is en die in het online ledenportaal een vinkje hebben bij zowel 'Motorboot' als bij 'Nieuwsbrief / Online Magazine' ontvangen de nieuwsbrief. Ben je lid van een aangesloten vereniging, maar krijg je de nieuwsbrief niet? Dan ontbreekt er waarschijnlijk een e-mailadres of zijn je gegevens in het ledenportaal niet compleet. Wil je de nieuwsbrief graag in je mail ontvangen, controleer dan je gegevens in het ledenportaal (www.mijnwatersportverbond.nl). Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Als je je wachtwoord bent vergeten kan je die eenvoudig opnieuw aanmaken.

Lees de Nieuwsbrief Motorbootvaren ook online door hier te klikken.

Heb jij een mooie toertocht gevaren, een verhaal over jouw motorboot, of tips en trics over hoe je jouw motorboot het beste kunt onderhouden? Stuur jouw verslag en foto's naar de redactie via e-mailadres communicatie@watersportverbond.nl met in het onderwerp: Nieuwsbrief Motorbootvaren en wellicht is jouw bijdrage te lezen in de eerstvolgende editie.

naar boven