Deel dit artikel:

Sloepenkaarten nu nog completer

De compleetste Sloepenkaarten voor aan boord hebben een grote update en upgrade ondergaan en zijn dit jaar aangevuld met sluistijden. Een wens van vele sloepvaarders is hiermee in vervulling gegaan. In de nieuwe serie Sloepenkaarten zijn daarnaast natuurlijk letterlijk alle heerlijke aanlegadresjes om te slapen, eten en drinken opgenomen. En als parel op de Sloepenkaart Amsterdam: Sweets Hotel, 1 Hotel | 28 Brugwachtershuisjes! Slapen in een brugwachtershuisje in het centrum van Amsterdam, hoe cool is dat?

Daemes & Heeren is het grootste sloepenplatform in Nederland. Elk jaar geven zij de alom bekende Sloepenkaarten uit. Zesentwintig gekoppelde vaarkaarten door heel Nederland onderverdeeld in vijf vaargebieden.

Sloepenboekje
Naast de bekende Sloepenkaarten is er uiteraard een nieuwe uitgave van Sloepenboekje! Weet jij hoe een stalen sloep wordt gebouwd? Of van aluminium? Polyester? Hout? Lees het in editie 2018! Welke sloep wil je kopen? Speur door het overzicht van alle sloepen en tenders. Horeca uitgelicht waar je beslist even aan moet leggen? Yep… staat er in. Kijk op daemesenheeren.nl en bestel je eigen set Sloepenkaarten en een exemplaar van het Sloepenboekje.naar boven