Deel dit artikel:

Genomineerden Nationale Motorbootvaren Prijs 2019

De twee genomineerden voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 zijn bekend. Zo is Lenie Hiemstra, oprichter en beheerder van de Facebookgroep ‘Met de boot door Friesland’, genomineerd. De Facebookgroep telt inmiddels 5.000 leden. Ook de Marrekrite is genomineerd. De Marrekrite, die al ruim 60 jaar in heel Friesland gratis voor mooie, landelijk gelegen ligplaatsen met diverse voorzieningen zorgt.

De redactie van het magazine Motorboot zal in het februarinummer van 2020 een artikel aan deze genomineerden wijden.

Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 konden tot 31 augustus 2019 worden ingediend. Inmiddels heeft de vakjury de ingezonden voordrachten beoordeeld en een tweetal genomineerden benoemd. Deze zullen door de jury nader worden geëvalueerd, waarna een prijswinnaar wordt uitgeroepen. De prijswinnaar zal tijdens Boot Holland 2020 bekend worden gemaakt.

De Nationale Motorbootvaren Prijs is een initiatief van de Stichting Bevordering Motorbootvaren en bedoeld als blijk van waardering en steuntje in de rug voor initiatieven en activiteiten ter bevordering van het motorbootvaren in Nederland. Voor nadere informatie zie de website motorbootvarenprijs.nl.

naar boven